Redovisning i Johanneshov

En helhetslösning utan bemanningsproblem och systemansvar

Är det svårt att få tid över till att sköta ditt företags redovisning? Kan den ibland till och med kännas lite ointressant eftersom du behöver fokusera på annat? Lugn, du är inte ensam. Vi får ofta höra detta från våra kunder. Redovisning är ett av EkonomiControlls stora kompetensområden där våra medarbetare utifrån gedigen och uppdaterad kunskap om området ger dig en effektiv helhetslösning utan bemanningsproblem och systemansvar. Vår kunskap och noggrannhet ger dig trygghet och avlastning och du får mer tid över till din kärnverksamhet.

Redovisning - Varför?

Redovisning är ett område inom företagsekonomi som syftar till att dokumentera ett företags resurshantering. Detta uppnås bland annat genom att redovisa ekonomiskt resultat samt den ekonomiska ställning som föreligger vid en given tidpunkt, bokslutsdagen. Grunden för all redovisning är att den ska ske enligt god redovisningssed som utgår från de lagar som finns att tillämpa.

Redovisning i Johanneshov

Vi löser den dagliga driften

Vi på EkonomiControll i Johanneshov tar hand om dina dagliga transaktioner. Som specialister inom vårt kompetensområde hanterar vi bland annat:

  • Lönehantering
  • Kundreskontra
  • Leverantörsfakturor

Vi samarbetar i nära dialog med dig och kan snabbt och kostnadseffektivt leverera korrekt data. En redovisningsekonom hos oss blir din huvudkontakt med ansvar för att dina bokslut blir korrekta och klara i tid. På så sätt har du även en kontakt nära till hands om det uppkommer några frågor. 

Certifierade medarbetare

Vår redovisningstjänst är ett av våra specialistområden. EkonomiControll är medlemmar i och har redovisningskonsulter certifierade via branschföreningen Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF).

Korrekt utförd redovisning

Redovisning är en process för att dokumentera och rapportera ekonomisk information om en organisation. Det handlar om att systematiskt registrera och sammanställa transaktioner och händelser som påverkar organisationens ekonomi, såsom intäkter, utgifter, tillgångar och skulder.

En rätt utförd redovisning är viktig för att organisationen ska kunna följa de lagar och regler som finns, göra korrekta skattebetalningar och lämna in korrekta rapporter. Det kan också hjälpa till att få en överblick över företagets ekonomi. På så sätt blir det möjligt att identifiera styrkor och svagheter i företagets ekonomi och därmed underlätta beslut som rör investeringar, kostnadsbesparingar och tillväxt.

Vill ni slippa stressen med företagets redovisning? Vi hjälper er så att ni kan fokusera på annat. Vårt kontor ligger på Rökerigatan 19 i Johanneshov. Välkomna att kontakta oss!

Låter det intressant?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om redovisning och vad vi kan erbjuda. Ring 08-714 58 00 eller skicka ett meddelande. Vi på EkonomiControll finns belägna i Johanneshov!

08 714 58 00
Personuppgiftspolicy

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå