Redovisning i Nacka

En helhetslösning utan bemanningsproblem och systemansvar.

Är det svårt att få tid över till att sköta ditt företags redovisning? Kan den ibland till och med kännas lite ointressant eftersom du behöver fokusera på annat? Lugn, du är inte ensam. Vi får ofta höra detta från våra kunder. Redovisning är ett av EkonomiControlls stora kompetensområden där våra medarbetare utifrån gedigen och uppdaterad kunskap om området ger dig en effektiv helhetslösning utan bemanningsproblem och systemansvar. Vår kunskap och noggrannhet ger dig trygghet och avlastning och du får mer tid över till din kärnverksamhet.

Redovisning - Varför?

Redovisning är ett område inom företagsekonomi som syftar till att dokumentera ett företags resurshantering. Detta uppnås bland annat genom att redovisa ekonomiskt resultat samt den ekonomiska ställning som föreligger vid en given tidpunkt, bokslutsdagen. Grunden för all redovisning är att den ska ske enligt god redovisningssed som utgår från de lagar som finns att tillämpa.

Redovisning i Nacka

Vi löser den dagliga driften

Vi på EkonomiControll i Nacka tar hand om dina dagliga transaktioner. Som specialister inom vårt kompetensområde hanterar vi bland annat:

  • Lönehantering
  • Kundreskontra
  • Leverantörsfakturor

Vi samarbetar i nära dialog med dig och kan snabbt och kostnadseffektivt leverera korrekt data. En redovisningsekonom hos oss blir din huvudkontakt med ansvar för att dina bokslut blir korrekta och klara i tid.

Certifierade medarbetare

Vår redovisningstjänst är ett av våra specialistområden. EkonomiControll är medlemmar i och har redovisningskonsulter certifierade via branschföreningen Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF).

Låter det intressant?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om redovisning och vad vi kan erbjuda. Ring 08-714 58 00 eller skicka ett meddelande. Vi på EkonomiControll finns belägna i Nacka kommun!

08 714 58 00
Personuppgiftspolicy

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå