Tjänster

Allt ditt företag behöver inom ekonomi och administration

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du kan låta oss ta hand om hela eller delar av företagets löpande redovisning, och väljer själv hur du vill att samarbetet ska utformas. Vi är flexibla och anpassar oss efter ditt företags specifika situation.

Goda råd är dyra

När du anlitar oss tillför vi vår ekonomi- och affärskompetens. Vi hjälper dig att tolka affärsinformation och ger goda råd på vägen – oavsett i vilken omfattning du väljer att anlita oss. EkonomiControll är specialiserade på små och medelstora företag inom tjänstesektorn som saknar egen ekonomiavdelning.

Anlita en redovisningsbyrå eller anställa?

Oavsett om ett företag är litet eller stort behövs det någon som sköter och har kontroll på företagets ekonomi. Hur skall man resonera och när är en redovisningsbyrå lämpligast?

Redovisning, bokföring, bokslut med mera

Vi på EkonomiControll AB har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag med ekonomi och administration i Johanneshov med omnejd. Vi erbjuder tjänster inom redovisning, bokföring, deklaration, bokslut med mera. Anlita oss som er redovisningsbyrå så ni kan fokusera på annat, vi hjälper er oavsett om det gäller hela eller delar av företagets ekonomifunktion. 

Varför inte ringa oss redan idag?

Kontakta oss för ett personligt möte hos oss i Johanneshov så att vi kan se hur vi kan hjälpa er. Ring 08-714 58 00 eller skicka ett meddelande.

08 714 58 00
Personuppgiftspolicy

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå